Rold Skov Gruppe

Stifinderturnering 2022

Beretning fra årets stifinderturnering

Apache Stammens høvding sendte sine tapreste krigere og krigshøvdingen afsted til årets stifinderturnering. På vejen til øen i søen blev Apache Stammens krigere budt velkommen af flere glenter, som er deres kobbels totemdyr og på trods af krigshøvdingens ringe forståelse for varsler, så han det som et godt forvarsel for turneringens gang. - Hvis bare medicinmanden havde været med, tænkte han for sig selv. På trods af vores lange rejsetid var vi de første på pladsen og hjalp snart til med flere praktiske gøremål, der skal til, når alle stammer skal mødes for at dyste og sammen bestride den hvide mand.

Flere stammer kom snart til, der blev rejst lejrpladser og budt velkommen, men der gik ikke længe før skurken Morgan Montana viste sit usle blegansigt - det kunne kun betyde ballade. Ganske rigtigt var krigshøvdingen taget til fange af Morgan Montana og hans kumpaner.

Der blev straks iværksat hemmelig opgave, der var at lave et totemdyr, der skulle påkalde åndernes gunst i kampen mod den hvide mand. Der blev sneget, skudt med bue og pil, lavet lækker mad og dystet i færdigheder som førstehjælp, naturkender m.m.. Alt sammen for at hver stamme kunne vise sit værd for Tonkawa og hjælpe med at befri krigshøvdingen.

Apache Stammens krigere viste stort mod, udholdenhed og samarbejde og ved fælles hjælp fik stammerne sammen befriet krigshøvdingen. Desværre slap Morgan Montana fri og det må forventes, at han omgrupperer og slår til på ny. Derfor vil Apache Stammens krigere fortsætte med at dygtiggøre sig, så de fortsat kan hjælpe til, når stammerne mødes til stormøde.

En stolt krigshøvdings beretninger.

Tordnende Tomahawk

DEL PÅ: