Rold Skov Gruppe

Ulveturnering 2022

I juni måned drug gruppens ulveflok mod Næstved, hvor årets ulveturnering i år blev afholdt. Vi var afsted med fem ulve, men hvilke ulve! Weekenden stod på ulveløb, hvor ulvene selv skulle rundt i skoven og løse opgaver indenfor alt fra førstehjælp og knob til nordiske flag i lego. Under opgaveløsningen blev banderne også bedømt i turn out, så det var vigtigt, at de talte godt sammen, havde uniformen på plads og samarbejdede om opgaverne.

Over middag var det tid til en tiltrængt pause og en lækker frokost. Ulvene skulle samle kræfter, så de om eftermiddagen kunne hjælpe Baloo, der var kommet i en frygtelig knibe. Den store bjørn var fanget i et bur på en ø, og kunne ikke finde Mowgli. Heldigvis kunne alle ulvene hjælpe og til sidst løslade ham fra buret.

Om søndagen blev alle ulve inddelt i blandede hold, for det var tid til tovtrækning. Heldigvis havde ulvene fået en god nats søvn, så det var klar til kamp. Da flere hold røg ud af turneringen, fik de hænderne frie, så de kunne heppe på deres venner fra banden.

Inden turen gik mod Nordjylland igen, deltog vi i afslutningsparaden, hvor dem, der havde gjort det bedst, blev kaldt op for at modtage læderlapper, vandrepræmier og sølvplader til standeren. Ulvene kæmpede hele weekenden bravt og kom hjem med tre gode placeringer. Andenplads i turn out, den gode opførsel, andenplads i ulveløbet og en samlet andenplads i hele turneringen. De kan godt være stolte af dem selv, de har i hvert flad nogle meget stolte ledere.

Vi glæder os allerede til næste år, når vi igen skal på ulveturnering.

DEL PÅ: